Tuesday, May 3, 2011

Pyöräilemään!

Nyt on ollut hieman koleat ilmat, mutta ilmeisesti lämpöä on jälleen pian luvassa! Aurinkoisena päivänä ei kannata jäädä sisälle, vaan suunnata vaikkapa pyörälenkille kaverin kanssa. Jos kaipaat reittiohjeita, niin niitä löytyy täältä! Hyödyllinen sivusto niille, jotka eivät välttämättä tunne Tamperetta vielä kovin hyvin. Voit myöskin valita sivustolta reitin, joka suosii asfalttipäällysteisiä teitä, jos haluat lähteä esimerkiksi rullaluistimilla liikenteeseen! Liikunnallista kevättä kaikille!

-Elna

2 comments:

  1. Kertokaapa, mistä sais ostettua pyörän halavalla? En tiiä, mistä etsis..

    -Pipsa

    ReplyDelete
  2. Viime keväänä kiertelin kirppiksiä, sieltä löyty muutamia todella hyväkuntoisiakin. Ja sitten on Poliisin huutokauppa, missä myydään löydettyjä pyöriä muun muassa, mutta en löytänyt mistään, milloin se tänä keväänä järjestetään. Ja paljon käytettyjä pyöriä on myös erilaisilla myyntipalstoilla netissä, esimerkiksi tori.fi, huuto.net ja sitten Facebookissa erilaisilla myyntipalstoilla!

    Mietin myös, myykö jotkin pyöräliikkeet myös käytettyjä pyöriä. Jos saan lisää tietoa niin ilmoittelen, tässä näin aluksi ne, mistä itse olen etsinyt aikaisemmin! :)

    -Elna

    ReplyDelete